Övriga tjänster

Golvläggning

Skulle dina golv vara alldeles för slitna för att slipas eller om du helt enkelt vill byta till trägolv i ett utrymme som har haft ett annat golvmaterial så hjälper vi dig!

Vi lägger allt från massiva trägolv till parkett och laminat och vi är experter på parkettmönster som till exempel fiskbensparkett. Hör av dig till oss så visar vi på alla de variationer som man kan uppnå med trägolv av olika bredd och finish, mönsterlagd parkett, spännande varianter av laminat med mera!

Golvslipning

Vi har lång erfarenhet av golvslipning av många olika sorters golv. . Vi utför golvslipningar i hela Stockholmsområdet. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig att fixa drömgolvet. Vår erfarenhet har även gett oss en känsla för det estetsiska och vi kan därmed hjälpa dig som kund att matcha golvet med den övriga inredningen. Vi slipar alla typer av parkett- och trägolv. 

Reparation av golv

När det handlar om golv har vi stora kunskap och lång erfarenhet, vilket gör att vi i princip kan ta oss an vilket golvreparationsprojekt som helst. Massiva trägolv, parkett med mera – vi kan ge ditt golv nytt liv.

 

Låt oss ta hand om ditt golv