Om oss

Lång erfarenhet av golv

Välkommen till företaget som jobbar med golvläggning, golvslipning och golvreparationer. Vi strävar alltid efter att uppnå toppresultat! Våra viktigaste öedord är lyhördhet, professionalism och hög kundnöjdhet. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, fastighetsägate, företag och bostadsrättsföreningar. Vi tar hand om små och stora kunder med samma engagemang och serviceanda. 

I flera år har vi ägnat oss åt golvslipning och golvläggning åt kunder i Sollentuna och andra delar av Stockholm. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri besiktning av dina golv innan vi sätter igång med vårt arbete. Så kan vi ge dig svar på väntat resultat av en slipning samt kan ge dig exempel på hur slutresultatet blir genom att behandla delar av golvet med prover så att du i lugn och ro kan ta ett beslut kring vilken slutfinish du vill ha.

Vi arbetar med alla slags trägolv och vår långa erfarenhet gör att vi vet exakt vad som fungerar och inte på olika material.

Vi är givetvis registrerade för F-skatt så att du kan använda dig av statens ROT-avdrag när du anlitar oss för golvslipning eller golvläggning och RUT-avdrag om du väljer någon av våra städtjänster.

Låt oss ta hand om ditt golv